Kaptein Sabeltanngenser

Her for en stund siden så lette jeg etter oppskriften på Kaptein Sabeltanngenser til Magnus. Dette viste seg å være vanskeligere å få tak i enn jeg hadde trodd fordi Dalegarn som hadde den oppskriften ikke lenger selger den…..dette pga at Terje Formoe og Dale garn ikke er blitt enige om videre bruk av Sabeltannmotiver.

Så jeg la ut forespørsel på facebook og fikk masse hjelp og gode råd, men ikke oppskriften…Mens jeg drev med denne klappjakten på oppskriften så nevnte jeg dette for støttekontakten til Magnus i håp om at hun hadde den….det hadde hun ikke dessverre…..men hun hadde forhørt seg rundt og fått tak i oppskriften , og da jeg kom for å hente Magnus i dag så var han så superstolt for Gerd hadde strikket genser til han….meningen var at han skulle få den i bursdagsgave neste uke, men vi fikk ham ikke til å ta den av seg da han førstes hadde prøvd den…

Foran:

Se så stolt han er 🙂

Bak:

Detaljer arm:

Detaljer bak:

Detaljer foran:

Genseren lå ikke helt rett da bildet foran ble tatt….

Er den ikke flott??

Tusen tusen tusen takk til Gerd som har strikket denne flotte genseren til Magnus.

13 kommentarer om “Kaptein Sabeltanngenser

 1. Hei. Har du dette strikkemønsteret enda? Leter etter dette for min mor da hun har lyst til å strikke disse til barnebarnet 😁

  Liker

 2. Hei, prøver å finne mønster til kaptein Sabeltann genser, men det var ikke enkelt. Har du anledning til å sende det til meg vet jeg en liten gutt som ville bli veldig glad.

  Liker

 3. Denne genseren hadde vært perfekt til min gutt på snart 4 som et helt frelst av kaptein Sabeltann om dagen. Mulighet for å dele det med oss?

  Liker

 4. Min kjære låter etter oppskrift til kaptein sabeltanngenser så hun kan strikke til våre barnebarn, men finner det ikke. Kan du, hvis du fortsatt har den, sende den til oss.
  Min email adresse er, ola.ensrud@online.no.
  På forhånd takk.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s