London-avreisedagen

Jeg fikk en Londontur i julegave av samboeren min og i dag var det endelig tid for å reise. Vel inne på Gardermoen så var flyet to timer forsinket takket være snøvær i London og selvfølgelig opplyste de ikke om dette før etter vi var gjennom den siste passkontrollen og med taxfree’n og kafeene utenfor rekkevidde…noe gretten var jeg jo, men etter en time kom det en hyggelig mann og fortalte oss at vi kunne komme tilbake til taxfreeområdet, vi måtte bare gå opp den trappa der og bort den gangen der….dette viste seg å være «gå hele gardermoenterminalen på langs» og selvfølgelig endte vi opp tilbake i avgangshallen og måtte gjennom billettkontrollen, sikkerhetskontrollen og passkontrollen en gang til…

Vel ombord på flyet så hadde vi vært så heldige at vi hadde 2 tresetere for oss selv på midten av flyet

Jeg blir alltid facinert av å være på oversiden av skylaget og må alltid ta bilde av dette.

Etter en veldig fin flytur landa vi på Gatwick . Idet vi var på veg ned med flyet så datt tanken om at de hadde svingt feil ett sted ned i hodet mitt….det var MASSE snø på bakken ….

På Gatwick møtte vi Paul og Steve, en venn av oss og kjæresten hans. De kjørte oss til hotellet vårt , som ligger rett ved der Paul bor i Basildon.

Hotellet er ett slags leilighetskompleks eller noe i den duren…

Eter å ha slappa av litt så skulle vi ut å spise på en indisk restaurant. Da vi kom utenfor hotellet igjen og jeg ikke var opptatt av bagasje,romnøkkel og alt anna jeg var opptatt med da vi kom så la jeg merke til hvor mye snø det faktisk var på bakken på ett sted som ser snø ett par ganger i tiåret….

Og her kjører de med sommerdekk fordi de fleste her ikke engang har hørt om vinterdekk…

Vi var ute og spiste på en kjempekoselig indisk restaurant sammen med Paul, Steve og mamman og pappan til Paul….Jeg planla å ta masse bilder på restauranten og etterpå, men dessverre så glemte jeg det i all maten…Det var ett utrolig hyggelig måltid og etter det ble vi invitert hjem til Pauls mor og far. Der ble vi sittende å skravle nesten til midnatt før vi ble kjørt tilbake til hotellet. Så nå er det natta..i morra går turen inn til London…

GLEDER MEG!!

 

 

En kommentar om “London-avreisedagen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s