Magnus på øyekontroll , ny sprinkelseng og magebilde uke 26+5

I går var jeg og Magnus på øyekontroll og som vanlig insisterte optikeren på sykehuset på at Magnus skulle fortelle hva han så på en tavle i 30 minutter før han nok en gang konkluderte med at Magnus ikke har godt nok språk for disse testene…HVER gang må vi gjennom samma greia, for å høre på meg går jo ikke ann….så etter 30 minutter med frustrasjon så dryppet de endelig øynene til Magnus og vi måtte vente 30 min før de kunne begynne å måle synet hans….

De måler synet med en fancy duppedings og etterpå måler de manuellt for å se at alt stemmer….

Målingene tok totalt 1 time….og Magnus var som vanlig tålmodig og flink gjennom hele undersøkelsen…

Flinke gutten til mor!!!

Etter vi var ferdig på øyeavdelingen så reiste vi innom Babble-en babybutikk i Elverum som har SÅÅ mye fint, for å hente den nydelige sprinkelsenga jeg hadde satt av…det er garantert ikke siste turen jeg tar innom dem…er du i Elverum så bør du ta turen innom…


Bildet er lånt fra FBsiden til Babble

Er den ikke nydelig?? Og for ett røverkjøp det var…senga koster egentlig 3000 kr , men da de bare hadde en i denne fargen så solgte de den for 750 kr…..litt flaks er det lov til å ha….

 

Etter vi var ferdig på Babble så gikk turen til fastlegen for svangerskapskontroll….alt var som det var sist…jeg ligger over gjennomsnittet på magemålet, blodprøvene er på bærtur og blodtrykket er bra…om de nyeste blodprøvene ikke er noe bedre så må jeg antagelig en tur på medisinsk for utredning….selv om jeg prøver å fortelle at det er bare slik kroppen min er når jeg er gravid…seks uker etter fødsel så er antagelig alle prøver normale igjen….de har i allefall vært det på de forrige svangerskapene…

Men her er i allefall magebilde for uke 26+5

Litt usikker på hvor stor jeg kommer til å bli før jeg er ferdig da men…..

 

#downs

5 kommentarer om “Magnus på øyekontroll , ny sprinkelseng og magebilde uke 26+5

  1. Genseren er for stor faktisk! Syns den så diger nok ut til at kan holde til du er ferdig og det tror jeg nok faktisk den er:) Så bra:) Atdet er en nyttig ting kan ingen komme fra;)

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s