Hyttebrann ved campingen

Vi tok oss en liten tur ut til Rokosjøen i dag da B skulle på jobb og måtte bruke bilen med hengerfeste for å få med seg en henger tilbake til campingen…siden dette da tilfeldigvis også er bilen med mer enn to seter i så måtte jeg kjøre etter i toseteren. Rundt klokka 18 kom flere av campingturistene og fortalte oss at det brant i hytta ute på øya. Vi gikk for å se og joda, hytta med verdens beste beliggenhet sto i full fyr.

Etter en liten stund eksploderte første beholderen inne i hytta, etterfulgt av totalt fire smell til, det siste veldig kraftig. Jeg vil tippe det kraftigste smellet var en propandunk…

Vi ringte selvfølgelig brannvesenet, men innen de kom fram så var det nesten ingenting igjen av hytta, men fordi det er en skog på fastlandet rett i nærheten så var det jo viktig at de fikk slukket det som var igjen. Da denne hytta ligger på en øy uten forbindelse til fastland så måtte brannvesenet ha litt hjelp til å komme seg ut på øya,så far tok da den ene båten og kjørte bort og fikk brannmennene ut på øya.

Flammene sto på ett tidspunkt helt opp til tretoppene og kullsvart røyk velta opp. Jeg hadde bare mobilen å ta bilde med, derfor den noe dårlige kvaliteten.

Da brannvesenet hadde fått slukket så dukket det opp en journalist fra lokalavisa på campingen som lurte på om noen hadde tatt bilder, og siden jeg hadde knipsa ett par så fikk han de..så bildet mitt ligger nå på nettsiden til avisa. På nettsiden til 2 aviser faktisk, for det ringte en fra en annen lokalavis rett etterpå, så da sendte jeg ett til ham og ….

Det er utrolig synd at denne hytta brant ned, men heldigvis var det ingen personer som ble skadet i brannen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s