Babyutstyr eller kattesenger?

Man får mye advarsler i forbindelse med baby og katt…de fleste av de går på at man skal huske og bruke kattenett på vogn og seng da babyen sover der…dette praktiseres selvfølgelig her i huset da det er 3 katter her. Men det folk glemte å fortelle meg om var at alle babyens saker blir ansett som seng av dronning Tiril…Jeg hadde jo ikke katt da de 2 eldste var små….Bare se her :

Babyens kleskommode :

Ja jeg burde ha lukket skuffene, men det er nå ikke alltid jeg husker det i farten…..

Babyens stellebord :

Vanligvis ligger det en stor stabel med bodyer i midterst hylla her, men i dag hadde jeg en opprydning og fikk pakka vekk de som var for små…..og mens jeg var i den tidligere nevnte kommoden og fant flere bodyer så benyttet dronning Tiril anledningen til å prøve ut enda en av de nye sengene her i huset….i tillegg har hun testa ut vognposen, bilstolen, klesskapet, kofferten til svigermor som var her på lån og en hel rekke andre steder….men å bruke kattesenga jeg faktisk har kjøpt til henne…nei det er uhørt…den brukes bare om jeg begynner å snakke om å gi den bort….hver gang jeg snakker om å gi den bort faktisk…

I sommer hadde jeg med vippestolen til minimannen på Rokosjøen. Den sto igjen ute på terrassen mens jeg var inne og skifta bleie på minimannen….da vi kom ut igjen så den slik ut :

Den hadde nemlig dronninga av campingplassen funnet ut at var en perfekt trone for henne….

Har du katt som benytter de snodigste steder som seng? Eller er de faktisk så velopdragne at de bruker sengene som er tiltenkt dem?

#katt

#babyutstyr

#baby

#mamma

2 kommentarer om “Babyutstyr eller kattesenger?

  1. ¤Malene: Det er nok en «jeg har akseptert deg inn i flokken min » greie..i starten syntes alle kattene at babyen var SÅ skummel, men nå er det kosing av babytær mens han spiser osv…de får ikke lov å ligge med potene på ham ennå da de tover med labbene og da kan komme til å klore ham mens de koser…jeg vil jo at han skal bli like glad i dyr som resten av familien og ikke bli redd de 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s