RulleRulleRulle og en vond finger.

I dag har lille Ingulf nådd nok en milepæl etter å ha vært såå nær i litt over en uke…han har nemlig endelig knekt «rulle fra rygg til mage» koden, han får til og med med seg armen-det er den som har vært problemet den siste uka-han har ikke skjønt at han må rette ut armen for å komme rundt…men plutselig så satt den. Stort øyeblikk da han greide det i dag tidlig. Og selvfølgelig da han endelig greide det så har han jo fortsatt og gjøre det i hele dag, men siden han ikke har knekt «rulle fra mage til rygg» koden ennå så blir han skikkelig irritert om han blir liggende for lenge på magen. Og da kommer verdens mest omsorgsfulle storbror ilende for å kose med, danse for, synge for eller prate med lillebroren sin slik at lillebror ikke er lei seg . Og lillebror vet å sette pris på storebroren sin han. Så fort Magnus kommer inn i rommet så smiler Ingulf fra øre til øre.

Ikke fullt så fint var det da læreren til Synne ringte meg i dag og ga beskjed om at Synne hadde stått og støttet seg på dørkarmen da noen lukka døra i siste time og lillefingeren til Synne havna mellom døra og dørkarmen. Så nå er fingeren blå , vond og pulserende….

Jeg prøvde meg med å blåse på. Jeg er nemlig fortsatt overbevist om at mammaer kan blåse bort de fleste vondter..da så snart 11-åringen på meg som om jeg ikke var helt riktig skrudd sammen og sa : Det prøvde jeg i stad mamma, det svei , så det virker ikke….

Krysser fingre for at fingern er bedre i morra og at Ingulf kanskje skjønner hvordan han ruller andre veien 🙂

#baby

#rulle

#storebror

#lillebror

#downs

#finger

#skade

#vondt

#au

#blåsepå

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s