Er det mulig Skatt Øst????

Da Magnus ble født i 2000 sendte jeg og Bjartmar inn ett papir om at vi skulle ha felles foreldreansvar…Vi hørte ikke noe mer så vi regna med at det var i orden…men da Synne ble født i 2002 ble det oppdaget at jeg sto som eneste med foreldreansvar på Magnus. Så samtidig som vi sendte inn samme skjemaet på Synne så sendte vi inn ett til på Magnus…Sjekka opp ang skjemaene og fikk til svar at de ikke hadde mottatt noe skjema…så da sendte vi inn en gang til. Etter tredje innsending ga vi opp og lot meg stå som den med foreldreansvaret.

Se hva som dukka opp i posten i dag 25.11. 2013– over 10 år etter vi sendte inn siste skjemaene :

Greit med sen behandlingstid på enkelte ting altså men…10+ år er nå litt i meste laget….vi måtte faktisk bli gift for at vi begge skulle bli oppført med foreldreansvar…selv om vi har hatt felles bostedsadresse siden før Magnus ble født….Blir spennende å se hvor lang tid det tar å få registrert at Ingulf er både min og Bjartmar sin nå da….

Er det mulig?

#foreldreansvar

#skattøst

Reklame

9 kommentarer om “Er det mulig Skatt Øst????

  1. Haha! Det var saksbehandlingstiden sin det! Er det mulig? Nå ble jeg faktisk litt usikker på om det faktisk gikk i orden med våre tre, eller om jeg bare går rundt i god tro om at jeg og Pål har delt foreldreansvar… :s Skal se vi må gifte oss for at de skal bli begge sine.. Haha! Har hørt så ufattelig mange historier nå, om at folk er sikre på at det har gått i orden, men at det plutselig ikke har vært det allikevel….

    Liker

  2. Inez: Med tanke på at på langt nær alle med felles barn gifter seg så kan det bli en ubehagelig overraskelse for far om den dagen kommer at de går hvert til sitt….mor får jo automatisk foreldreansvar da babyen blir født…og da står far igjen som taperen om det skulle komme til ett brudd :/

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s