Nydelig pakke i posten

Rett før jul var jeg så heldig og vinne en giveaway hos Fjellgeitbundingen der premien var en hjemmestrikket overraskelse (man la inn ønske) og i dag kom pakka i posten. Den inneholdt nydelige hjemmestrikkede votter til Ingulf , ett kjempekoselig julekort og en liten overraskelse til barna…Bare se her hvor flotte votter han har fått :

De passer perfekt og han likte de…han ble kjempesinna da jeg tok av ham igjen den ene jeg prøvde på ham…Så det blir ikke noe problem å ha på votter neste gang vi skal ut i allefall…

Og her er overraskelsen til de andre barna :

Jeg blir så imponert når jeg ser strikka ting slik som disse vottene…for meg som bare kan å strikke rett så er det helt utrolig at man kan lage så nydelige kunstverk ut ifra garn og pinner….

Tusen hjertlig takk for en kjempefin pakke på nyttårsaften Fjellgeitebundingen , den kommer til å bli flittig brukt fremover….vel sjokoladen er ikke overraskende allerede «oppbrukt» 😉

Er ikke vottene flotte?

#hjemmestrikket

#votter

#premie

 

Reklame

4 kommentarer om “Nydelig pakke i posten

  1. De gjorde seg utrolig fint på en liten mottaker 🙂 For en herlig gutt han er og han så jo riktig så fornøyd ut.. Fantastisk herlig, og så bra de passer. Litt av en overraskelse på nyttårsaften for meg også. Godt nyttår.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s