Nuxellence Jeunesse

/Produktvurdering/

Her for en stund siden fikk jeg en flaske med Nuxellence Jeunesse i posten fra #Likenshare for å prøve den. Nuxellence Jeunesse er en antialdringskrem for ansiktet som skal brukes alene eller sammen med din vanlige dagkrem.

Produktinformasjon:

Hudcellene dine trenger energi for å fornye seg. Energien kommer fra mitokondrier i midten av cellene som har sitt eget DNA. Nuxellence Jeunesse reparerer det mitokondrielle DNAet slik at det kan fortsette å revitalisere hudcellene og gjøre huden ung, sunn og motstandsdyktig.

Nuxellence Jeunesse passer til alle hudtyper fra 25 år og oppover. Det anbefales å bruke Nuxellence Jeunesse sammen med andre anti-age-produkter. Du kan oppnå opptil dobbel effekt av din daglige anti-age-pleie ved å kombinere den med Nuxellence Jeunesse.

Min vurdering :

Jeg har testet den både alene og sammen med min vanlige dagkrem, og dette er en kjempegod krem som gjør huden veldig myk og smidig. Den er god å påføre og gjør ikke at huden din føles fet etter påføring og den trekker kjapt inn i huden . Jeg har litt store porer enkelte steder i ansiktet og jeg synes den hjalp mot dette også . Huden min ser mye bedre ut etter jeg har brukt denne i noen uker. Jeg kommer nok til å fortsette å bruke denne kremen for den er kjempegod og anbefales virkelig

#likenshare #produkttest #hudpleie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s