Buzzadorkampanje med Knorr supper Buzz 1

I dag tidlig dro jeg ned for å hente buzzadorpakken min og da jeg akkurat hadde hentet den så ringte ei venninne av meg som var ute og gikk tur i ruskeværet og lurte på om jeg hadde kaffe….jeg svarte at jeg har noe mye bedre og avtalte at hun skulle komme innom meg på slutten av gåturen sin. Så jeg fortet meg hjem og åpnet buzzadorpakken min…

Jeg bestemte meg for å servere henne varm tomatsuppe med mozzarella. Jeg rakk akkurat å få ferdig suppen før hun kom inn døra, kald og klar for noe varmt…Jeg serverte henne tomatsuppen i en stor kopp slik at hun kunne varme hendene samtidig som hun spiste/drakk varm suppe.

Jeg hadde laget nok til oss begge og mens vi koste oss med suppe så fortalte jeg henne om buzzador og om kampanjen jeg var med på med Knorr supper. Vi syntes begge at suppen var kjempegod og med en god ettersmak. Jeg fortalte også om suppene , og vi var begge enige i at det er helt genialt med supper som man kun tilsetter vann i…for hvor mange ganger har ikke vi stått klar til å lage istand en suppe og oppdaget at noen har drukket opp all melken ….

Da vi var ferdige med å spise suppe så droppa plutselig naboen innom og, men siden vi hadde spist opp all den ferdige suppa så fikk hun med seg en pose for å prøve den etter at jeg hadde fortalt henne om Buzzador og Knorr suppekampanjen..

Begge fikk med seg hver sin buzztrack-lapp.

Tomatsuppa var en suksess, og jeg gleder meg til å prøve de andre suppene..

 

#buzzador #knorrsupperbuzz

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s