Det er hva jeg kaller kundeservice !!

Her for en stund siden så kjøpte jeg en body til Ingulf fra merket Jan-h som det var en applikasjon av en smokk og påskriften Lillebror over. Jeg synes disse bodyene er kjempefine men jeg har syntes at de er litt dyre…men da skattepengene tuslet inn på kontoen så greide jeg ikke dy meg.


(Bildet er av den nye bodyen, ikke den med feil på)

Da jeg kom hjem så oppdaget jeg at det var en glippe på ett par steder i sømmen på applikasjonen…jeg sendte derfor ett bilde av det sammen med ett spørsmål om den skulle være slik til butikken jeg hadde kjøpt bodyen. Jeg fikk kjapt svar med beskjed om at den ikke skulle være slik og at jeg bare kunne komme innom og bytte den.

Og det er her den fantastiske kundeservicen kommer inn i bildet….da jeg kom ned for å bytte bodyen så fikk jeg en ny en uten spørsmål…og i posen med den nye bodyen lå det en lapp fra produsenten. De har en veldig nulltoleranse for feil på sine varer da applikasjonene er påsydd av mennesker og ikke maskiner utifra det jeg forsto. På lappen sto det at de beklaget at jeg hadde hatt en dårlig opplevelse med deres vare og som kompensasjon for min dårlige opplevelse så hadde de lagt ved en Kompisgenser….

Jeg ble jo selvfølgelig kjempeglad for genseren da jeg som tidligere nevnt digger den serien der….og det er dette som er skikkelig kundeSERVICE, med trykk på service, og for min del så er dette en god grunn for å fortsette å handle på SiGA…..

Jeg vet at jeg får kvalitetsvarer der og om det skulle være noe feil med en vare så fikser de opp i det uten at jeg må krangle meg blå…

Jeg anbefaler dere virkelig å ta turen innom SiGA om dere er på Hamar…dere blir ikke skuffet !

Jeg greier ikke gå forbi den butikken, jeg må alltid innom en liten tur…senest i dag snubla jeg innom…og det ble en ny grønn hoppeku på Ingulf…

Har du en butikk du bare må innom om du er i nærheten av?

♥♥♥

#kundeservice #SiGA #Janh #barneklær #hoppeku #småbarn #fornøyd #mamma

Reklame

4 kommentarer om “Det er hva jeg kaller kundeservice !!

  1. Så fine klær 😀 Kundeservice liker jeg, det gjør at jeg får lyst til å handle mer å bruke penger på skikkelige klær 😀 Jeg er en del innom Engler og Cowboyer på andre siden av Mjøsa 😉 Ellers går det en del i netthandling ettersom det er kleint med barnebutikker i Gudbrandsdalen 😉 Ha en fin dag!

    Liker

  2. Familieeventyret: Det er akkurat slik jeg tenker og….dårlig kundeservice får meg til å slutte å handle i en butikk … og bra får emg til å komme igjen oftere 🙂 Jeg har sett annonser for Engler og Cowboyer men har aldri vært der…det blir endel netthandel her og for favorittmerket mitt vet jeg ikke hvor jeg får tak i rundt her 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s