Sprinkelsenga kvalte nesten lillegutten vår..

I dag har vi hatt en av de verste opplevelsene vi noen gang har hatt med en av barna. Vi la Ingulf slik at han skulle sove lunsjduppen sin og vi hørte at han romsterte litt i senga slik han pleier. Så ble det stille og vi regna med at han hadde sovna.

Helt tilfeldig gikk B på do rett etter det ble stille og hørte da en slags gurglelyd fra soverommet og gikk for å sjekke. Synet som møtte ham var helt forferdelig. Det var en skrue som hadde løsna i ene hjørnet på senga og Ingulf hadde tredd beina gjennom i det hjørnet slik at beina hans var i gulvet og siden på sprinkelsenga var klemt fast rundt halsen hans fra ene siden og bunnen på andre siden. B brøt siden og bunnen fra hverandre og fikk løs Ingulf. Det gikk heldigvis bra, og den senga havner på dynga…for vi tør ikke ta sjansen på at dette kan skje igjen.

Jeg sjekka nemlig skruene på senga for 2 uker siden og da var alle stramme der de skulle være, så dette er noe som har skjedd relativt fort…Denne senga er 1,5 år gammel og ble kjøpt ny da jeg gikk med Ingulf, så det er ikke det at den er kjempeslitt i skruefestene heller…og det var en relativt dyr seng-men det hjalp absolutt ingen verdens ting….

Så alle med små barn- vær så snill å sjekk skruene på sprinkelsenga til barnet ditt hver dag slik at dere slipper en slik opplevelse som vi hadde i dag .

Så sjekk skruene!!!

 

#mamma #sikkerhet #nestenulykke #sprinkelseng #defekt

 

 

 

 

14 kommentarer om “Sprinkelsenga kvalte nesten lillegutten vår..

  1. Huff og hjelpes. Fy så skummelt. Så godt at det gikk bra.! Ville meldt fra til butikk der den ble kjøpt, og til produsenten. Glad vi samsover her, så slipper jeg sprinkelseng-bekymringer. Kjenner ei som opplevde skummel nesten-kvelningsulykke med sprinkelbeskytter også…

    Liker

  2. Inéz: Det var skikkelig guffent…Jeg har meldt fra til butikken jeg kjøpte den og de har opplyst meg om at produsenten (Stera) ikke lenger eksisterer…Jeg har alltid syntes det høres litt skummelt ut med samsoving jeg…men det er antagelig bare vanen vil jeg tro…

    Liker

  3. Maya Izabella: Bare hyggelig. Om dette innlegget kan hindre at noen andre opplever det samme som oss så er det kjempebra….minimannen har etter denne hendelsen fått helt panikk for å ha på trange gensere o.l i halsen.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s