Aller første badet…

I dag har vi vært en tur på badeplassen i Haverbekkvika ved Rokosjøen. Kommunen jobbet ganske mye med den stranda for noen år siden slik at den skulle bli både for de små barna og for de litt større. I dag var vi kun på den delen som er beregnet på de små barna. På den delen som er beregnet for de litt større så er det både sandvolleyballbane og flytebrygge.

Vi holdt oss som sagt på den delen der det er grunt. Det var aller første gangen Ingulf skulle prøve seg på å bade noe annet sted enn i plaskebasseng eller balje hjemme i hagen…

Han var litt skeptisk helt til å begynne med…

Det gikk fort over da han oppdaget at han kunne jakte på steinen som lå på bunnen…


Han gikk på trynet ett par ganger og da var det godt å ha storesøster stående rett ved siden av som hjalp ham opp igjen. Han vasset rundt og rundt, plukket steiner fra bunnen og kastet de uti igjen…Han dyppet rompa ned i vannet , men noe mer enn det ble litt for skummelt i dag. Hele tiden passet han på at storesøster var like i nærheten. Han slapp bare hånden hennes da han skulle plukke opp steiner fra bunnen…..Men jeg synes det gikk kjempebra til å være første gangen jeg….


Etter at Ingulf og Synne hadde vasset en god stund så byttet vi på, jeg vasset med Ingulf, mens Synne ble med min mor på en svømmetur litt lenger ut i Rokosjøen. Synne er blitt veldig flink til å svømme, så det blir nok ikke siste gangen hun og bestemor tar seg en svømmetur i sommer.

Har du kost deg i solen i dag da?

 

#bade #strand #sol #2år #toår #badestrand #småbarn #sommer #lillebror #storesøster #rokosjøen #haverbekkvika #ferskvann #svømme #mamma #mammablogg #førstegang #barn #sommerinorge #hjemmeferie

2 kommentarer om “Aller første badet…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s