Alle kan vi gjøre litt….

Jeg sitter og ser på Ingulf som sover i senga si og tankene går til en liten syrisk gutt på tre år som jeg så bilde av i går kveld..alt han ønsket seg var nok også en trygg seng å sove i.. Dessverre fikk ikke han ønsket sitt oppfylt….Bildet av den lille syriske gutten har brent seg fast i hodet mitt og det vrir seg både i magen og hjertet bare jeg tenker på det…

Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre litt… Så jeg har sendt en sms til 2040 og skrevet kodeordet SYRIA og dermed støttet UNICEFS arbeid med å hjelpe syriske flyktningbarn… Jeg håper at så mange som mulig gjør som meg og hjelper på den måten de kan…det er mennesker det handler om… Ikke budsjetter eller politikk…tenk om det var ungen min eller din som lå på den stranda….

Vi er heldige som bor i Norge vi….

#syria #hjelpsyria #unicef #flyktninger #flyktning

4 kommentarer om “Alle kan vi gjøre litt….

  1. talitasverden: Jeg greier ikke få bildet av gutten på stranda ut av hodet …og jeg forstår ikke hvordan folk kan se det bildet uten å føle en veldig trang til å hjelpe på en eller annen måte….

    Liker

  2. Jeg donerte også penger. har kysset og klemt litt ekstra på mine barn de siste dagene også.. Sett på dem, og sett for meg bilde av lille Aylan på stranda i Tyrkia. Heølt grusomt så grusomt at det ikke finnes ord som kan beskrive det. Det er menneskelig ondskap satt i system, og politikerne våre sitter og later som om det ikke skjer..

    Liker

  3. SirkusGravningen: Jeg begynner å grine hver gang jeg bare tenker på bildet jeg….så jo minimannen i bildet da det er slik han pleier å ligge når han sover….smerte i sjelen gir det…jeg håper at noe godt kan komme ut av det bildet-nemlig det at politikerene våkner….

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s