Nød lærer dekningløs kvinne å……

Vi har de siste dagene hatt store problemer med dekningen på mobilen her oppe. Siden vi har barn har vi hele tiden sagt at vi vil sikre oss mot å ikke kunne kontakte omverdenen dersom vi mister mobildekningen, så derfor har vi beholdt fasttelefonen. Jeg liker nemlig ikke tanken på å ikke få tak i noen dersom uhellet er ute.

Godt planlagt og alt det der, men det jeg ikke la inn i planene var at minimannen skulle gjemme den trådløse fasttelefonen slik at den gikk tom for strøm og ikke var mulig å ringe til…eller finne igjen…og vi har lett ..og lett…og lett….så hva gjør man da når dekningen begrenser seg til 1 prikk om man står på tå på trappa og holder telefonen så høyt over hodet man bare kan og man fortsatt vil ha kontakt med omverdenen…

Jo, man går ned i kjelleren og leter gjennom endel esker og trekker frem en dings fra en svunnen tid som jeg er helt sikker på at man kan slå ihjel noen med….

Oooooog jeg har igjen muligheter til å slenge på røret om jeg blir skikkelig irritert på noen….det er jo bonus i seg selv …det å stå stille mens man snakker i telefonen…ikke fullt så bonus…men den er kul da…og ikke minst – den virker!!

Har du fortsatt en gammel telefon liggende i en eske ett sted?

 

#gammeltelefon #hverdag #mobildekning #gammel #70tallet #bruntelefonmedsvartledning

Reklame

8 kommentarer om “Nød lærer dekningløs kvinne å……

  1. Hei! Jeg så du hadde fått tamponger i posten. Jeg lurte på om det kom i bare esken sånn at man ser at det står tamponer i postkassen? Eller er den pakket inn sånn at man ikke ser at det står tamponger?

    Liker

  2. Jeg tror den eldste telefonen jeg har liggende, er en sånn gammel Nokia 😛 Jeg tenkte bare å la deg få vite at jeg har nominert deg til Liebster Award på bloggen min i dag! 😀

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s