Stoler du blindt på GPS’en?

Her oppe i bygda som vi bor så har vi typiske gamle bygdeveier som tidvis er både smale og svingete…og rett som det er begge deler på en gang. Og grusvei selvfølgelig. Når du bor på bygda slik vi gjør, så lærer du deg fort hvor du kan kjøre til hvilke årstider og hvor du styrer unna.

Rett nedenfor oss har vi en gammel bru over Brumunda og den må repareres med jevne mellomrom slik gamle bruer må. Det er en smal bru der det går akkurat helt greit med en vanlig personbil. Problemer oppstår stort sett bare når trailersjåfører kjører kun etter GPS og uten å bruke hodet i tillegg. Om man har bedt GPSen om korteste vei, så sier ikke den ifra at veien og broen ikke egner seg for annet en små biler og en og annen traktor. Ser brua for smal ut , så er den antagligvis det! Om du ikke sjekker slikt da kan det gå som det gikk i dag tidlig og brua må repapreres nok en gang….


Foto: Trond Atle TajetFoto: Trond Atle TajetFoto : Stig Levi Kristiansen.


Her er link til Ringsaker Blads bilder fra stedet :

Brufast i Brumund

Så, ikke stol blindt på GPS’en, du vet aldri hva slags problemer den leder deg oppi…..

 

#gps #bygdenorge #hverdag #ødelagtvei #sehvordukjører

Reklame

6 kommentarer om “Stoler du blindt på GPS’en?

    1. fjellgeitbundingen: Vi ler og rister på hodet her og…men vi skal prøve og få godkjent å sette opp forbudt for trailere-skilt for det er så kjedelg å måtte reparere brua rett som det er….(og forbudt for busser for det er noen busssjåfører som prøver seg innimellom og)

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s