Dragonfly-øredobber med swarovski-fasettkrystaller

For en god stund siden så jeg bilde av ett par enkle, men veldig pene øredobber. Så da gikk jeg på materialjakt og fant noen swarovski-fasettkrystaller som passet perfekt til disse øredobbene. Kjøpte fasettkrystallene , putta de i hobbyskapet og glemte egentlig litt av de.

I dag hadde jeg en miniopprydding i hobbyskapet og da fant jeg den lille posen med fasettkrystallene i…og da måtte jeg jo prøve meg på å lage disse øredobbene jeg likte så godt.


Jeg lagde totalt 3 par : Det med blå perler som du ser ovenfor, ett par med grønne perler og ett par med gule perler i tillegg til swarovskifasettene.

Jeg ble veldig godt fornøyd med disse øredobbene og jeg ser for meg at de blir kjempefine på til sommeren når sollyset kan leke seg i fasettene. Jeg liker øyenstikkere/dragonflies veldig godt og i Japan er øyenstikkere/dragonflies ett symbol på mot, styrke og lykke/glede

Likte du de?

 

#perler #håndarbeid #håndverk #hobby #smykkelaging #smykkemakeri #hjemmelaget #puslerier #swarovski

7 kommentarer om “Dragonfly-øredobber med swarovski-fasettkrystaller

    1. fjellgeitbundingen: Blir endel hjemmelagde julegaver i år så det er ikke umulig at disse blir med. Fikk tak i store mengder kirsebær/moreller i sommer så har maaaange norgesglass med kirsebærlikør som står på matboden og godgjør seg i påvente av å bli julegaver til de voksne på lista 🙂

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s