USAtur dag 8- Cherokee reservatet og Clingmans Dome.

Dagen i dag startet med at B, Olav og jeg dro på Ihop og spiste frokost mens festløvene sov.

Etter frokost dro vi tilbake og hentet Atle. Så gikk turen til Cherokee reservatet. På vei dit stoppet vi på ett par utkikksposter for å se på utsikten utover Smokey Mountains.

Da vi kom fram til indianer-reservatet så kikket vi litt rundt og fikk sett både indianerdans og indianerhåndtverk.

Vi spiste lunsj i indianer-reservatet. Etter lunsj begynte vi å kjøre tilbake og på veien fikk vi se amerikansk Elk langs veien.

Litt etter svingte vi av hovedveien og tok turen oppom Clingmans Dome. Jeg hadde ikke fulgt med når de andre snakket om dette stedet, så jeg trodde vi skulle gå ut av bilen og gå noen meter bort til en utkikkspost, meeeen jeg tok litt feil. Fikk litt bange anelser når jeg så skiltet i starten av bakken..

Fra parkeringsplassen var det 900 meter med grisebratt oppoverbakke opp til Clingmans Dome. På vei opp så krysset vi en veldig kjent tursti, Appalachian trail.

Da vi endelig var kommet helt til toppen og gått opp på utkikkstårnet så var det selvfølgelig tåke over alt. Men vi var fornøyd med å ha kommet oss til toppen uansett. Toppen er 2025 moh og den er den høyeste toppen i The Smokey Mountains.

Rett før vi skulle til å gå ned igjen så lettet litt av tåka ett lite øyeblikk så jeg fikk da tatt et par bilder der oppe.

På vei ned igjen så fikk vi sett litt på utsikten og den er ganske fantastisk.

Vel nede og tilbake i bilen så gikk turen innom Walmart for å kjøpe matpakker til morgendagens utflukt. Da skal vi på bjørnesafari. Det gleder jeg meg til. Men da må vi opp kjempetidlig, så nå er det pizza og rett i seng.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s