USAtur dag 15/16- Hjemreisedagen(e)

Våknet kl 0435 av en vedvarende uvant lyd, gikk for å sjekke og det var at det endelig har begynt å regne skikkelig . Tennessee har vært 3 mnd uten regn så dette er gode nyheter for jorda her. Gikk og la meg igjen og bråvåknet kl0830 av at strømmen forsvant.

En stund etter strømmen forsvant kom det tuslende ei relativt sliten ung jente opp på verandaen her… Og hu gikk ikke igjen så vi ble værende en stund lenger slik at Kimberly skulle føle seg trygg. Vi endte opp med å ringe politiet for å få de til å komme og hjelpe jenta. Så da har vi da fått se bittelitt av skyggesiden her borte også..

Strømmen kom tilbake rundt 1130 og politiet hadde henta jenta så vi dro mot Charlotte rundt kl12.

Vel fremme i Charlotte så tok vi en siste runde på ett outletmall, før vi kasta i oss litt mat på Shane’s Rib shack. Kl 19 leverte vi leiebilen og fikk sjekka inn bagasje på flyplassen.

Flyet gikk rett etter kl 22. Vi landet på Heathrow kl 11 lokal tid. Flyturen over dammen gikk fint, bare bittebittebittelitt turbulens og mangel på kjøling i kabinen en liten del av turen.

Fra Heathrow til Gardermoen gikk det glatt, men på Gardermoen var 2 av 3 kofferter borte… Lettere meltdown da skal jeg innrømme.. Men etter en times tid så dukket de opp også. Så nå har i lekt tetris for å få all bagasje med i bilen og i skrivende stund er vi ett eller annet sted mellom Gardermoen og Hamar..

Nå skal det bli godt å komme hjem!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s